Proč dělám mejdla

No hele. To jsem takhle jednou potkala Milana, kterej měl skvělej nápad, že koupí dodávku, co v Německu vozila klobásy, předělá jí a budem v ní jezdit po světě. No, já jsem nechtěla, žejo. Měla jsem v tý době dost ráda svůj městskej život, no a taky jsem se ráda pravidelně myla. Teplou vodou.

Ale stalo se, co se mělo stát. Z dodávky byl po pár měsících docela slušnej bejvák, vyjeli jsme a mně takhle u oceánu došlo, že když se musim mejt venku, tak nechci do země pouštět nějaký fáčko.

Tak jsem začala nastudovávat, jak vyrobit nějaký mejdlo, který by nebylo plný chemky a hezky by pěnilo, vonělo a mylo. Ze zkoušení se stal koníček a z koníčku se po pěti letech stal ... tenhle web. Mimo jiný viď.

Baví mě, že vím, čím se meju, baví mě neustále vylepšovat receptury a dozvídat se, co která ingredience dělá, jak spolu reagujou a taky mě teda strašně baví, že máte ty mejdla rádi.

Takže díky a tyjo, snad to ještě nám, vám nějakej pátek spolu vydrží.

Mejdlům zdar!